App til Internet Week Denmark

På uddannelsen Digital Konceptudvikling fik vi til opgave at udvikle et koncept med Internet Week Denmark som afsender. IWDK (forkortet) er en festival dedikeret til internet-relaterede events, hvor man kan høre oplæg og deltage i debatter om internettets udvikling. Appen skal være målrettet IWDK’s deltagere.

Da vi udforskede deltagernes behov, stod det klart, at de savnede en belejligere måde at kunne se programmet på og booke en plads til dem. Derfor valgte vi at tage udgangspunkt i en bedre bookingfunktion til IWDK samt et bedre overblik over programmet.

Info om opgaven

Type: Skoleprojekt (Digital Concept Development-udd.)
Tidsramme: 3 uger
År: 2017
Formål: At udvikle et koncept til Internet Week Denmark

Overblik over events

På IWDK’s website kunne man kun se et event ad gangen, og man kunne ikke få noget overblik over en hel dag eller flere dage. Desuden overlapper flere af arrangementerne, hvilket også var svært at få et overblik over. Derfor designede vi en løsning, der netop kunne imødekomme dette.

Som en ekstra handy funktion kan man se, hvilke events man har booket, og dem man ikke har booket kan man klikke på og booke.

Personlig tilpasning

Inde på sin egen profil kan man se et program med udelukkende de events, som man selv deltager i. Man kan også altid gå ind og ændre sine præferencer – dvs. hvilke emner, man finder mest interessante, så appen anbefaler de mest relevante events for dig.

Billetsystem og live-streaming

Når man har booket plads ved et event, får man en digital billet med en QR-kode, som er ens bevis på at man har plads. I beskrivelsen af eventet kan man se, hvilken “sværhedsgrad” eventet har; om det er for nybegyndere eller øvede inden for emnet. Man kan også se en livestream af eventet, hvis man ikke har mulighed for at dukke op.

På nr. 2 skærm kan man se alle sine billetter.

Læs vores præsentation af konceptet her