Ny hjemmeside til Hjerteven

Hjerteven er en gratis ordning til unge, som savner en ven i deres hverdag. Hjerteven er en del af Jysk Børneforsorg/Fredehjem, som hjælper udsatte børn og unge gennem forskellige tilbud.

Jeg tilbød Hjerteven at give deres hjemmeside en opstramning både design- og funktionalitetsmæssigt, da det daværende tema ikke virkede efter hensigten. Jeg ville derfor flytte Hjertevens indhold over på et bedre tema, samt løfte designet i processen.

Info om opgaven

Type: Projekt
Tidsramme: 2 uger
År: 2019
Formål: At udvikle en ny og forbedret hjemmeside til Hjerteven
Værktøjer: Elementor Pagebuilder (WordPress)

Levende og iøjefaldende

Det daværende design havde brug for nogle passende grafiske elementer, da det primært bestod af tekst, hvid baggrund og få billeder. Der var derfor brug for at løfte indtrykket og gøre designet mere levende.

Derfor består forsiden af et fængende heroelement med en video, der viser essensen af det at have en hjerteven. Videoen viser to venner, der hygger sig og snakker, med titlen “søger du nye venner”, som er meget i øjenhøjde med den besøgende, som savner venner i hverdagen.

Resten af siderne er desuden bygget op med et mindre heroelement med højkvalitetsbaggrunde og grafiske ikoner, der understøtter identiteten.

Før

Efter