En hjemmeside til netværket Gråvejret i Ungdommen

Gråvejret i Ungdommen er et forholdsvis nyt netværk – det blev etableret med henblik på at samle de tilbud, der er til ensomme og sårbare unge, såsom væresteder, aktiviteter, samtalegrupper med mere.

Unge kan have svært ved at danne sig et overblik over de forskellige tilbud, og hvad der er det rette for den enkelte – og oveni en i forvejen sårbar situation kan det gøre vedkommende handlingslammet, og medføre, at han/hun ikke prøver noget af det af.

Derfor blev Gråvejret i Ungdommen stiftet for at give et bedre overblik til de rette tilbud, og det er dermed også formålet med hjemmesiden.

Info om opgaven

Detaljer: Frivilligt projekt
Tidsramme: 2 uger
År: 2019
Formål: At lave en hjemmeside til netværket Gråvejret i Ungdommen, som er en samling af tilbud til ensomme og udsatte unge
Værktøjer: Elementor Pagebuilder (WordPress)

Et nærmere kig på hjemmesiden

Hjemmesiden er bygget op i WordPress med Elementor som pagebuilder, og designet er med udgangspunkt i logoet, som allerede var lavet. “Gråvejrstemaet” danner dermed fundamentet for udtrykket, såsom det skyformede heroelement og paraplyen i logoet.

Hjemmesiden har 3 forskellige målgrupper – den unge, som mangler et tilbud til at takle sin ensomhed, den frivillige (eller en som vil være det) og slutteligt fagfolk, som vil holde sig ajour med fagrelaterede events om ensomhed. Den unge kan få et overblik over de forskellige tilbud, såsom hvem de henvender sig til, hvad deres fokus er, og hvad de konkret tilbyder.