Kære *|FNAME|* i *|CNAME|*

I får hermed den unikke mulighed for at få en ansvarsbevidst og rutineret grafisk designer/animator!

Det bedste af det hele er, at jeg tilbyder en uges GRATIS arbejdskraft, hvor vi hver især får mulighed for at se, om det kan blive til et samarbejde på længere sigt - hvilket jeg selvfølgelig håber. Hvor fedt er det lige?!

Men hvem er denne grafiker så?

Jeg er glad for, at du spørger! Mit navn er Teresa, jeg er 28 år og bor i Aarhus. Til dagligt laver jeg freelancearbejde inden for grafisk design og animation, og jeg leder pt. efter nye udfordringer enten på freelancebasis eller som deltidsarbejde på op til ca. 12 timer om ugen. Jeg er uddannet Digital Konceptudvikler i 2018 på Erhvervsakademi Aarhus. Derudover har jeg en uddannelse i Multimediedesign. Det betyder, at jeg har meget alsidige kompetencer inden for digitale medier og kommunikation. Hvis det lyder lidt fluffy og ukonkret, så frygt ej - jeg uddyber det længere nede.

Eller se min portfolio - den taler for sig selv
   UX

Jeg kan lave digitale koncepter, der er brugerorienterede. Jeg er rutineret i planlægning og udførelse af alt fra interviews, brugertests til prototyping. Det betyder, at jeg er refleksiv og kritisk over for, om produktet faktisk imødekommer brugerens behov.

   Grafisk Design

Jeg har styr på de grafiske spilleregler, der gør, at jeg kan udarbejde designs til web, der er behagelige, overskuelige og fængende for øjet - hvad enten det drejer sig om digitale eller analoge medier.

   Video & Animation

Video/animation er blevet mere og mere populært at bruge til at formidle komplicerede emner eller budskaber. Dette har jeg netop erfaring med. Jeg har bl.a. udarbejdet en videoguide til hhv. Aarhus Universitet og CSR-Indkøb som jeg har animeret helt fra bunden i After Effects.

   Illustration

Med livslang erfaring i illustration/tegning kan jeg krydre grafiske designs med håndlavede tegninger. Jeg er lynhurtig til at gengive en stil, og kan desuden kombinere mine tegneevner med video og animation, så jeres budskaber får et personligt touch.

 

I al ubeskedenhed er jeg ret god til netop de førnævnte ting, og det kan tidligere kolleger og chefer nikke genkendende til.
Se bare her
Hvorfor lige jer?
*|CNAME|* er nøje udvalgt efter, hvor jeg mener, jeg kan tilføre allermest værdi. Hvis det pirrer din nysgerrighed, må du invitere mig på en kop kaffe, så jeg kan uddybe. I mellemtiden kan du se mit CV.

Har jeg overbevist dig?

Så tøv endelig ikke med at svare på denne mail eller ringe til mig (klik på mit nummer i bunden, hvis du er på din smartphone). Jeg er som nævnt åben for både et regulært deltidsjob eller freelanceopgaver. Uanset hvad, så lad os mødes og finde ud af, hvordan vi kan skabe løsninger sammen.

© 2019 Teresa Madariaga

Tlf: 22617922

Mail: tbmalvarez@gmail.com