Rikke Dam

Frivillig, Gråvejr i Ungdommen

Teresa har designet Gråvejr i Ungdommens nye hjemmeside, som skal fungere som en platform for forskellige tilbud og fællesskaber for udsatte unge, målrettet til såvel unge som fagfolk.

Teresa har fra start været med til at præcisere formålet med hjemmesiden ved at stille relevante, uddybende og udfordrende spørgsmål. Teresa tænker kreativt og er god til at fange og virkeliggøre spæde idéer.

Samarbejdet har været en stor fornøjelse, og Teresa har under hele processen været meget forstående. Hun arbejder selvstændigt og pligtopfyldende. Jeg er særdeles tilfreds med det arbejde Teresa har udført samt den hjælp hun har udvist ved at lære fra sig undervejs.
Jeg kan på det varmeste anbefale et samarbejde med Teresa.

Mvh.

Rikke Dam

Frivillig i foreningen

Maria Jakobsen

Kommunikationsmedarbejder, Jysk Børneforsorg/Fredehjem

Teresa har hjulpet os med at lave et enormt lækkert design, og en rigtig brugervenlig front-end side. Og så har hun hjulpet os med at lave et nemt og tilgængeligt back-end system, hvor vi selv hurtigt kan opdatere det, vi har behov for, og justere, når det bliver nødvendigt.

Derfor kan jeg på det varmeste anbefale Teresas arbejde og Grafisk Pondus.

Mvh.

Maria Jakobsen

Kommunikationsmedarbejder

Kirsteen Bulman

Marketing Manager, Peytz & Co

Teresa Madariaga har arbejdet hos Peytz & Co som grafisk design trainee i fem måneder fra 2018-19.

Teresa har været en fornøjelse at arbejde sammen med og har leveret flotte og kreative designs til tiden – altid med et smil på læben. Også når der har været brug for justeringer, har hun lavet dem hurtigt og med indsigt i, hvad der var behov for, og hvordan hun bedst kunne løse udfordringen.

Jeg kan varmt anbefale Teresa.

Mvh.

Kirsteen Bulman, Peytz & Co
Marketing Manager

Dorte Føns Sørensen

Projektleder ved AU, Summer University

Teresa Madariaga har arbejdet på Internationalt Center, Aarhus Universitet, som studentermedhjælp for AU Summer University i perioden 1. september til 31. december 2017.

Teresa har i forbindelse med AU Summer University udarbejdet en målrettet video til vejledning for AU’s egne ansøgere til programmet. Hun har meget selvstændigt og ansvarsfuldt udfyldt følgende opgaver:

  • Research og samarbejde med AU IT om opgaveløsning
  • Planlagt og gennemført interview og test til afklaring af problematik i målgruppen
  • Udarbejdelse af storyboard
  • Udvikling og redigering af video

Teresa har gennem hele projektet arbejdet meget selvstændigt og ansvarsfuldt. Produktet er leveret til tiden og i meget høj kvalitet. Det har til fulde opfyldt vores forventninger om levering af en visuel vejledning til AU ansøgere på AU Summer University.

På baggrund af ovenstående står jeg gerne til rådighed for yderligere spørgsmål.

Mvh.

Dorte Føns Sørensen, IC, Aarhus Universitet
Head of AU Summer University
Projektleder

EmailMobil tlf.: 5133 5274 • Direkte tlf.: 8715 2591

Mathias Alexander Ibsen

Frivillig arrangør ved Ungdommens Naturvidenskabelige Forening

I worked with Teresa on the Danish Youth Association of Science’s Game Development Camp 2013, where we were part of the volunteer team organizing a week-long educational summer camp for high school students, in the field of computer games development.

Teresa’s area of responsibility, among others, was as a teaching assistant for the 2D-artist track, where she helped the young students grasp the arts of concepting, texture creation and character turn-arounds.

My impression of Teresa is that she is a skilled artist and teacher. She has always fulfilled her responsibilities, and based on my work with her, I recommend her as a valuable addition to any team.


Sincerely,
Mathias Alexander Ibsen

EmailLinkedIn