Kære No Zebra

I får hermed den unikke mulighed for at få en ansvarsbevidst og dygtig digital konceptudvikler/grafiker!

Det bedste af det hele er, at jeg tilbyder en måneds GRATIS arbejdskraft, hvor I får mulighed for at se, om det kan blive til et samarbejde på længere sigt - hvilket jeg selvfølgelig håber - samtidig med at jeg suger en masse erfaring til mig. Hvor awesome er det lige?!

Men hvem er denne grafiker så?

Jeg er glad for, at du spørger! Mit navn er Teresa, jeg er 27 år og bor i Aarhus. Jeg pendler gerne til alt, der er inden for en times rækkevidde. Jeg er nyuddannet Digital Konceptudvikler på Erhvervsakademi Aarhus. Derudover har jeg en uddannelse i Multimediedesign.

Det betyder groft sagt, at jeg har meget alsidige kompetencer inden for digitale medier og kommunikation. Hvis det lyder lidt fluffy og ukonkret, så frygt ej - jeg uddyber det længere nede.

Eller se min portfolio - den taler for sig selv
   UX

Jeg kan lave digitale koncepter, der er brugerorienterede. Jeg er rutineret i planlægning og udførelse af alt fra interviews, brugertests til prototyping. Det betyder, at jeg er refleksiv og kritisk over for, om produktet faktisk imødekommer brugerens behov.

   Grafisk Design

Jeg har styr på de grafiske spilleregler, der gør, at jeg kan udarbejde designs, der er behagelige, overskuelige og fængende for øjet - hvad enten det drejer sig om digitale eller analoge medier.

   Video & Animation

Video/animation er blevet mere og mere populært at bruge til at formidle komplicerede emner eller budskaber. Dette har jeg netop erfaring med. Jeg har bl.a. udarbejdet en videoguide til hhv. Aarhus Universitet og DR som jeg har animeret helt fra bunden i After Effects.

   Illustration

Med livslang erfaring i illustration/tegning kan jeg krydre grafiske designs med håndlavede tegninger. Jeg er lynhurtig til at gengive en stil, og kan desuden kombinere mine tegneevner med video og animation, så jeres budskaber får et personligt touch.

 

I al ubeskedenhed er jeg ret god til netop de førnævnte ting, og det kan tidligere kolleger og chefer nikke genkendende til.
Se bare her
Hvorfor lige jer?
No Zebra er nøje udvalgt efter, hvor jeg mener, jeg kan tilføre allermest værdi. Hvis det pirrer din nysgerrighed, må du invitere mig på en kop kaffe, så jeg kan uddybe. I mellemtiden kan du se mit CV.

Har jeg overbevist dig?

Så tøv endelig ikke med at svare på denne mail eller ringe til mig (klik på mit nummer i bunden, hvis du er på din smartphone). Jeg er åben for både regulært arbejde eller freelancing. Uanset hvad, så lad os mødes og finde ud af, hvordan vi kan skabe løsninger sammen.

© 2018 Teresa Madariaga

Tlf: 22617922

Mail: tbmalvarez@gmail.com